Ravintola

Ravintolamme sijaitsee upeissa maisemissa sekä mahtavissa vanhoissa tiloissa. Ravintola on rakennettu niin ympäristöä kuin itse tilaa kunnioittaen. Ravintolan ympäriltä sekä sen seiniltä voi helposti nähdä ja aistia sen pitkän ja monimuotoisen historian. Historiaa on myös tuotu paljon esiin eri tiloissa tauluin sekä kuvin. Tule tutustumaan tähän erittäin idylliseen kokonaisuuteen ja aisti itse ravintolan sekä sen ympäristön historia.

Tilat

Tilamme ovat siis erittäin idylliset ja hyvällä maulla sisustetut. Tilat on myös joustavat ja niitä voidaan muokata moneen eri tarpeeseen sekä tilaisuuteen sopivaksi.

Tilat on erittäin suuret ja ravintolapaikkoja onkin lähemmäksi 200 kappaletta, riippuen hieman vuodenajasta sekä tapahtumasta.

Terassi

Ravintolan yhteydessä on myös upea vasta uusittu iso ja tyylikäs terassi. Terassi on osittain auki ympäri vuoden ja osaltaan vain kesäisin sään salliessa. Terassilla on lähes 100 asiakaspaikkaa ja se on osittain katettu sekä myös lämmitetty.

Terassilta on upeat maisemat luontoon ja siinä onkin mahtavaa nauttia hyvästä ruoasta sekä seurasta kauniina kesäpäivänä tai iltana. Terassille näkyy myös kesäisin todella kauniisti auringonlasku, jota on mahtavaa ihailla viinilasillisen ääressä.

Terassilla on myös mahdollista järjestää esimerkiksi tansseja ja sen yhteyteen on mahdollista saada jopa lava orkesterille.

Keittiö

Keittiömme on suurtalouskeittiö joka täyttää kaikki nykyaikaiset normit. Keittiössä on alan uusimmat laitteet sekä erittäin koulutettu henkilökunta.

Keittiö sekä sen henkilökunta kykenee tekemään ruoat ruuhka-aikoinakin erittäin nopeasti ja joustavasti vaikka ravintola olisi viimeistä paikkaa myöden täynnä.

Mikäli ei ole ihan se päivän kiireisin hetki niin olet aina tervetullut tutustumaan keittiöömme. Ilmoitathan henkilökunnalle, mikäli haluat nähdä keittiömme niin he opastavat sinua asiassa eteenpäin.

Yksityistilaisuudet

Ravintolan tiloissa voidaan myös järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia. Tiloissa on pidetty vuosien saatossa häitä, hautajaisia, rippijuhlia, yritystapahtumia sekä paljon muuta.

Olethan hyvissä ajoin yhteydessä henkilökuntaamme, mikäli mietit yksityistilaisuuden järjestämistä. Autamme erittäin mielellämme suunnittelemaan sekä toteuttamaan sinulle juuri sopivan tapahtumakokonaisuuden.