Ruoka & Juoma

Ruokaa sekä juomaa, sitä meiltä löytyy niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Menumme on pitkä, mutta laadukas ja siinä on huomioitu kaikki tarpeet. Listasta löytyy niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksillekin omat kokonaisuutensa. Lisäksi tietenkin kaikki erikoisruokavaliot sekä allergiat on huomioitu listassamme poikkeuksellisella tavalla. Esimerkiksi vegaaneille on listassa täysin oma osionsa, kuten myös maitoallergisille.

Alkuruoat

Alkuruoka on mahtava tapa startata rauhallinen illallinen ja miksei myös vähän rauhallisempi lounas.

Löydät valikoimastamme paljon perinteisiä alkuruokia, mutta myös pitkän listan vähän harvinaisempia herkkuja. Tule paikalle kokeilemaan jokin eksoottisempi ja harvinaisempi alkuruoka siinä pääruokaa odotellessa.

Pääruoat

Pääruokia löytyy jokaisesta mahdollisesta kategoriasta erittäin paljon. Lisäksi pääruokien valikoima vaihtelee hieman sesongin, kauden ja tietenkin saatavuuden mukaan. Esimerkiksi erilaisia lihoja sekä kaloja ja linturuokia on listassamme poikkeuksellisen paljon.

Kuten aiemmin jo mainittu niin myös erilaiset ruoka-aineallergiat sekä erikoisruokavaliot on erittäin vahvasti huomioitu myös pääruokien listassamme.

Jälkiruoat

Vatsa ei ole koskaan niin täynnä alkuruoan sekä pääruoan jälkeen etteikö sinne mahtuisi pientä tai vähän isompaa palaa jälkiruokaa.

Myös jälkiruokien osalta listamme on monipuolinen ja jokaisen huomioiva. Oli suosikkisi sitten leivonnainen, pulla, jäätelö tai jokin eksoottisempi vaihtoehto niin sen varmasti listastamme kyllä löydät.

Voit aina tulla myös esimerkiksi ihan vain kahville sekä kakkupalalle ohi kulkiessasi.

Lastenruoat

Lapsissa on tulevaisuus ja me otamme lapset monella tapaa vahvasti huomioon. Lasten ruokia löytyy listasta taatusti jokaiseen makuun ja sen lisäksi annoskoot on vaihtelevia riippuen lapsesi iästä. Täten sinun ei tarvitse ostaa kaikille lapsille sitä isointa ja kalleinta ateriaa vaan nuoremmalle löytyy pienempi ja edullisempi kokonaisuus. Jokainen lasten annos sisältää myös juoman sekä vapaavalintaisen jälkiruokajäätelön.

Ravintolassa on myös oma monipuolinen lasten leikkinurkkaus johon lapset voi mennä ruoan jälkeen tai ruokaa odotellessa.

Juomat

Ruokailun lomassa on mukava vähän nautiskella hyvää juomaa. Listasta löytyy niin kylmät, lämpimät, makeat, kirpeät kuin alkoholillisetkin juomat.

Ammattilaisemme neuvovat mielellään sinua löytämään esimerkiksi sen parhaan viinin valitsemallesi annokselle.