Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki tietomme ravintolaan sekä sen aukioloaikoihin liittyen. Sivulla on myös hienosti listattuna kaikki sosiaalisen median tilimme, joten käy laittamassa ne seurantaan.

Sivuille lisätään myös kaikki avoimet työpaikat sekä tiedot niihin liittyen.

Ravintola

Osoite: Ravintolantie 1 40506 Keittiölä

Aukioloajat:

Ma-Pe 10:00-23:00
La: 12:00-23:00
Su: 12:00-22:00

Puhelin:

06 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

RestauranteBossa@RestauranteBossa.com

Löydät kattavasti lisää tietoa ravintolaan sekä tiloihin liittyen toiselta sivulta. Käy lukemassa ja ole tarvittaessa yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää.

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös sosiaalisen median ihmeellisestä maailmasta. Käy laittamassa tilit seurantaan niin saat seurata läheltä meidän päivittäisiä askareitamme. Saat lisäksi myös paljon hyödyllistä tietoa toimintaamme liittyen ja saattaa siellä olla välillä erilaisia kilpailuja sekä arvontojakin käynnissä. Nähdään siis sosiaalisessa mediassa ja ollaan aktiivisia.

Facebook.com/RestauranteBossa

Instagram.com/RestauranteBossa

Pinterest.com/RestauranteBossa

Twitter.com/RestauranteBossa

Työpaikat

Juuri nyt ei suoranaisesti ole avoinna yhtään työpaikkaa. Etsimme kuitenkin suhteellisen usein ja aktiivisesti eri alojen rautaisia ammattilaisia loistavaan tiimiimme.

Voit aina lähettää CV:n vaikka sivuilla ei näkyisikään avoimia paikkoja tai vaikka tuoda CV:si ihan fyysisesti ravintolaamme.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää liittyen ravintolaamme, toimintaamme, ruokiimme tai oikeastaan mihin tahansa alaamme liittyvään niin ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sekä vastaamme kaikissa kysymyksissä erittäin mielellämme.